• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Bruk av informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på maskinen din. Informasjonskapsler kan ha mange ulike oppgaver, for eksempel å ta vare på innloggingen din, huske valg du har gjort i et skjema eller spore bruksmønster for statistiske formål. Noen informasjonskapsler slettes når du lukker nettleseren (sesjonsavhengig informasjonskapsel). Disse følger med på bruksmønsteret ditt i løpet av den tiden du befinner deg på nettsiden. Andre informasjonskapsler (fast informasjonskapsel) vil kjenne deg igjen neste gang du kommer til nettstedet. Våre skjema bruker informasjonskapsler for å tilby en best mulig brukeropplevelse.

 

Våre informasjonskapsler:

  • ASP.NET_SessionId: Denne brukes til å opprettholde din nettlesersesjon og er nødvendig for grunnleggende funksjonalitet i skjemaet. Denne lagres til sesjonen er avsluttet.
  • .AspNet.(Autentisering): Denne brukes i forbindelse med visse typer innlogging, og navnet varierer etter innloggingstype brukt i skjemaet. Kapselen lagrer ID til sesjonen (nonce). Denne lagres til sesjonen er avsluttet.

Hva hvis du ikke vil tillate informasjonskapsler?

Dersom du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler, kan du endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Det er for eksempel mulig å be nettleseren gi beskjed hver gang informasjonskapsler blir sendt fra nettstedet du besøker. Du kan også velge å blokkere alle informasjonskapsler som lagres av nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at blokkering av alle informasjonskapsler kan medføre at skjemaløsningen ikke fungerer som den skal.